Категории

LED осветлението в съвременната парти индустрия

 

Какви светодиодни продукти можем да видим на едно парти


 

Съвременните  денс, хип-хоп, рейв,  хаус и други партита дават свободата на младите хора да изразят себе си по начина , който най-много им допада.  Младежите са сред най-големите почитатели на този тип партита , тъй като харесват  специалната атмосфера, която те създават.  Времето и продължителността на провеждане прави важна употребата на LED светлини, тъй като те обикновено започват в ранните часове на вечерта и завършват сутринта.

LED светлините  са най-новото и може би най-доброто , когато става дума за осветление. Светодиодите са базирани на уникална технология и за разлика от обикновените  крушки с нажежаема жичка, които светят  чрез нагряване на жичката, LED осветлението работи  въз основа на движението на електроните между отрицателни и положителни електроди. Te не се нагряват лесно и затова издържат по-дълго време.

Ползвайки LED осветление за  дансинга в клуба, може да накарате партито си да оживее.   Когато се прилага там , светодиодната светлина създава живи и красиви сцени, особено когато е пълно с хора. Танцуващите ще са омаяни от светлинната феерия, която ги заобикаля.  Примигващите светлини винаги са привличали вниманието на хората.  Особено, ако блиц ефекта е комбиниран с промяна на цветовете , парти-атмосферата се засилва още повече.  Тези светлинни ефекти могат да се постигнат чрез светодиодни прожектори или ленти и неони, въжета и други подобни.

Светлинните ефекти не са единствения начин на приложение на светодиодите. LED дисплеите са друг често използван продукт в тази сфера. Огромните многоцветни дисплеи, показващи флаш събщения и различна информация сред посетителите или видеоклипове, обикновено се разполагат по ъглите на помещенията.

Други интересни и забавни светодиодни продукти, които може да се срещнат на едно такова целонощно парти са LED  играчките: LED очила, свещи, топки, светещи пръчици, LED чаши и т.н. Те са важни  аксесоари в рейв партитата защото допринасят за повишаването на емоциите.  Друга причина за успеха на светодиодните играчки  е, че те не изразходват много  енергия и издържат дълго.  Повечето от тези играчки са с много малки размери, но въпреки това допринасят много за атмосферата на цялото парти.  Светодиодните  лазери и фенери правят нощта още по-цветна. 

За да изразят себе си напълно, много от посетителите на партита носят дрехи и аксесоари, които имат светодиоди по себе си. Начините за приложението в дизайна им са много  - и по цвят и по форма, така че винаги може да се нагоди според случая или вкуса на потребителя. Светодиодните бижута са сранително нови, но много ефектни. Най-често може да се видят колиета, гривни, обеци и пръстени.

Рейв, хаус, минимал и т.н. партитата  са  доста разпространени и затова търсенето на LED парти осветление и  аксесоари се e увеличилoпрез последните години.

 

Валути

Количка

Количката е празна.