Посочените цени в магазина са на дребно. В случай, че сте клиент на едро, моля  свържете се с нас по телефона или се регистрирайте като задължително посочите фирмата, която представлявате и телефон за контакт и след получаване на авторизация от нас ще може да виждате цените на едро и допълнителните отстъпки, които можете да получите /за количество, обща сума на поръчката и т.н./. 


 

ТИК-ТАК БАРАБАН - малък

ТИК-ТАК БАРАБАН - малък

  • Материал: Кожа, дърво
  • Изработка: ръчна
  • Размери: D-8.5см, H-28см
  • Код: 050103
  • Произход: КЕНИЯ
  • Тегло: 0.200 кг

Цена: 9.00лв.
Брой:

Описание

Тик-так барабанчето представлява палка, на която е прикрепено самото барабанче. То е съставено от два тънки дървени кръга, върху които е опъната ръчно обработена кожа на коза. Двете страни на барабанчето са свързани с кожена връв. Кожата позволява да се изтръгне висок звук от барабанчето, като палката се върти бързо между китките на двете ръце. Върху кожата са изобразени характерните за африканските животни окраски - кръглите петна на леопарда, черно-белите райета на зебрата, топлите кафяви петна на жирафа.....

Тик-так барабанчетата се използват като придружаващи инсрументи в оркестрите, също и при ритуалните танци. Винаги ще ги откриете в кенийските къщи, в които има малки деца. Ръчно произведени, тези звучни музикални инструменти се отличават един от друг, освен по вида си и по издавания от тях звук.

Можете да замените нашите традиционни дрънкалки с оригиналните тик-так барабанчета. Със сигурност ще зарадвате малките, но не гарантираме за Вашия слухов апарат... :)


Валути


Количка

Количката е празна.