Категории

Купи по-евтино!!!

 

Как и къде можете да закупи по-евтино светодиодно осветление.

Купи по-евтино светодиодно осветление


 

 • Тази опция е валидна само за продуктите в електронния магазин www.dianid.com, които са отбелязани със символа  "купи по-евтино"
   
 • Тя е за поръчка на продукти при 100% авансово предплащане, които ще Ви бъдат доставени от нас до 15 /петнадесет/ календарни дни.
   
 • Отстъпката е различна за различните артикули (между 5% и 20%) и е отбелязана в продуктовите опции на всеки отделен продукт.
   
 • За да се възползвате от тази отстъпка е необходимо да отбележите в опцията "Доставка" - "Купи по евтино" при поръчката и да посочите валиден e-mail, на който ще получите потвърждение и фактура за избраните от Вас продукти. Фактурата няма да включва разходите за транспорт от нашия офис до посочения от Вас адрес за получаване. Тези разходи, изчислени съгласно стандартната тарифа на Еконт Вие ще заплатите на куриера при получаване на поръчката.
   
 • След получаване на плащането в рамер на 100% от посочената във фактурата сума в нашата банкова сметка стоката ще Ви бъде изпратена от нашия офис в гр. София в рамките на 14 /четиринадесет/ календарни дни чрез куриерска фирма Еконт, за което ще бъдете уведомен на посочения от Вас e-mail за датата на изпращане и номерът на товарителницата. По този номер Вие щe можете да проследите Вашата доставка в сайта на www.econt.com.
   
 • В случай на забавяне от наша страна /продуктите бъдат изпратени от нашия офис по-късно от 14 дни след получаване на превода/ Вие ще получите неустойка за забавянето в размер на 1%  /един процент/ на ден за всеки ден забава. В случай, че забавянето е повече от 15 /петнадесет/ дни Вие ще получите от нас заплатената от Вас сума + 20% /двадесет процента/ неустойка и поръчката ще се счита за отказана. 
   
 • Забавянето се счита за такова, ако същото се дължи на неизпращане от нас в срок на поръчаните от Вас артикули и не се брои за такова, ако поръчката е изпратена в срок, но клиентът не е бил намерен от куриерската фирма, отказал е да приеме поръчката или други подобни ситуации. В този случай Дианид ЕООД  съхранява поръчаните продукти в рамките на 45 /четиридесет и пет/ дни и клиентът има право да ги получи като заплати всички възникнали допълнителни разходи за транспортирането на стоката. След този срок клиентът губи предплатената сума и Дианид ЕООД не носи никаква отговорност.

 

Валути

Количка

Количката е празна.